Verhalende tekstschrijver uit Zwolle met een passie voor mooi verwoorden en SEO

Mijn naam is Berry ten Hoven, ik woon in Zwolle en schrijf al heel lang aansprekende teksten voor veel verschillende organisaties.
Het is mijn passie om jouw passie zo mooi en krachtig mogelijk te verwoorden.

Als SEO-tekstschrijver vind ik het een prachtige uitdaging om vindbaarheid en verhalend lezen met elkaar te verbinden.


Tekstschrijver-Zwolle-Berry-ten-Hoven

Wat achtergrondinfo

Jarenlang ben ik werkzaam geweest in verschillende communicatieve functies.
Inmiddels heb ik een aantal hardcore trainingen over copywriting, conversie en Search Engine Optimization (SEO) achter de rug. Regelmatig spreek ik SEO-specialisten en ik volg alle ontwikkelingen op het gebied van SEO op de voet.

Omdat ik naast schrijver ook bouwer ben, heb ik al aardig wat kennis van WordPress. Ik verdiep mij in de wereld van plug-ins, HTML en CSS en vindt dit smullen geblazen.

En of het al niet gek genoeg is, ben ik ook nog partner van het PerfectView CRM Online. Tja, als je dan eenmaal door mijn verhalende SEO-teksten en/of stijlvolle WordPress website nieuwe leads krijgt, kun je deze klantcontacten ook maar beter opvolgen.


Tekstschrijver-Zwolle-SEO

Tekstschrijver en websitebouwer: Een handige combi

Naast het mooi verwoorden en SEO-proof maken van webteksten, bouw ik dus overzichtelijke WordPress websites. Betaalbare websites die klanten opleveren.

Handig toch? Een websitebouwer die meteen je teksten kan (her)schrijven of een SEO-tekstschrijver die meteen ook even je website bouwt?
Ik ken geen enkele websitebouwer en/of tekstschrijver die dat doet, terwijl het juist zo belangrijk is dat tekst en beeld elkaar versterken.


Tekstschrijver-Zwolle-Berry-is-ook-webbouwer

Actief meedenken met jou

Het leukste aan schrijven vind ik eigenlijk niet het schrijven, maar het actief meedenken met jou.
Over hoe we jouw informatie het beste over het voetlicht krijgen en/of wat een slimme indeling is voor je site. Zodat jouw bezoekers eerder contact met je zoeken.

Met mijn groot luisterend oor en dienstverlenend hart zet ik graag een aantal stevige tekstuele en/of bouwstappen naar jouw succes.

Als partner van het ingenieuze PerfectView CRM Online denk ik graag mee over jouw bedrijfsprocessen. En hoe CRM je in de praktijk kan helpen om jouw bedrijfsefficiency te verbeteren.

Meer weten?

Wil je graag meer over mij weten? Of over wat ik voor jou als tekstschrijver, websitebouwer of CRM-partner kan betekenen?
Neem dan contact met mij op.