Leerdam brengt de beste kaas en marketing
Naast Leerdammer kaas, brengt Leerdam ook de beste marketing van het land.

MB marketing in Leerdam is door jarenlange marketingervaring gerijpt om het beste uit ondernemingen te halen. Een jong en enthousiast team medewerkers zorgt ervoor dat elk bedrijf scherp bij zijn doelgroep in beeld gebracht wordt.

Schaven en verfijnen
Eerst schaaft MB marketing de overbodige kanten van een onderneming af om vervolgens de beste kwaliteit over te houden. Deze nieuwe focus wordt daarna verfijnd op smaak gebracht met ongezouten marketinginstrumenten. Het gepassioneerde marketingteam in Leerdam zorgt ervoor dat de boodschap van een bedrijf treffend bij zijn klanten wordt overgebracht. Naast het marketingspecialisme is MB marketing ook bedrijfskundig goed onderlegd. Zo levert het bureau op meerdere fronten maatwerk.

Unieke marketingactie
Het Leerdammer bureau biedt nu een unieke actie aan. Bedrijven kunnen gratis en vrijblijvend een ‘Marktanalyse & Plan van aanpak’ laten uitvoeren. In dit maatwerkplan komen de volgende zaken aan de orde:

Focusbepaling
De sterke kanten en kansen van een bedrijf worden nader onderzocht en de doelgroep wordt specifiek gemaakt.

Marketing benadering
Met een effectief marketingplan op de plank, worden de op maat gesneden marketingactiviteiten periodiek en specifiek uitgevoerd. Lees alle diensten van MB marketing hier.

MB marketing in Leerdam zorgt dat plannen worden omgezet in resultaten. De gratis ‘Marktanalyse & Plan van aanpak’ worden overzichtelijk op papier uitgewerkt en uitvoerig met de ondernemer besproken.

Ambitieus team
In het goed te bereiken pand in Leerdam werkt het ambitieuze team van MB marketing aan inventieve maatwerksites, fraaie huisstijlen, slimme marketingacties, Adwords- campagnes, het bedenken van digitale nieuwsbrieven en nog veel meer. Elke dag werkt het team van MB marketing met veel passie aan kwalitatief goede marketing.

FOTO                          FOTO                          FOTO                          FOTO

Gratis ‘proeven’
De gratis ‘Marktanalyse & Plan van aanpak’ zijn een origineel startpunt naar succes. Heel gedetailleerd wordt een bedrijfspositie onderzocht. Men krijgt snel op tafel waar een bedrijf staat en welke marketing er nodig is om dat te bereiken wat men graag wil. Alles wordt in een overzichtelijk rapport persoonlijk toegelicht.

Meerdere bedrijven waren al enthousiast over de geheel vrijblijvende ‘Marktanalyse & Plan van aanpak’ van MB marketing in Leerdam. Het ‘proeven’ ervan smaakte eigenlijk altijd naar meer.
————————————————————————————————————————————————————

Snippet:
Leerdam brengt de beste kaas en marketing

Naast Leerdammer kaas, brengt Leerdam ook de beste, op maat gesneden, marketing. MB marketing in Leerdam biedt passende marketing aan ondernemingen. Met een gratis ‘Marktanalyse & Plan van aanpak’ kan elk bedrijf ervan ‘proeven’.