Leerdam brengt naast het beste glas ook de beste marketing
Naast het wereldberoemde Leerdammer glas, brengt Leerdam ook de beste marketing van het land.

MB marketing in Leerdam is door jarenlange marketingervaring geslepen om het beste uit ondernemingen te halen. Een jong en enthousiast team medewerkers zorgt ervoor dat elk bedrijf scherp bij zijn doelgroep in beeld komt.

Stralend en transparant
MB marketing houdt elk bedrijf tegen een helder marketingdaglicht om daarna de meest stralende kwaliteiten over te houden. Deze nieuwe kwaliteitsfocus wordt verder verlicht met effectieve marketinginstrumenten. De transparante dienstverlening van het marketingteam in Leerdam zorgt ervoor dat de boodschap van een bedrijf glashelder bij zijn klanten wordt overgebracht. Naast het marketingspecialisme is MB marketing ook bedrijfskundig goed onderlegd. Zo levert het bureau op meerdere fronten maatwerk.

Unieke marketingactie
Het Leerdammer bureau biedt nu een unieke actie aan. Bedrijven kunnen gratis en vrijblijvend een ‘Marktanalyse & Plan van aanpak’ laten uitvoeren. In dit maatwerkplan komen de volgende zaken aan de orde:

Focusbepaling
De sterke kanten en kansen van een bedrijf worden nader onder de loep genomen en de doelgroep wordt specifiek gemaakt.

Marketing benadering
Met een effectief marketingplan in beeld, worden de uitgekristalliseerde marketingactiviteiten periodiek en specifiek uitgevoerd. Lees alle diensten van MB marketing hier.

MB marketing in Leerdam zorgt dat plannen worden omgezet in resultaten. De gratis ‘Marktanalyse & Plan van aanpak’ worden overzichtelijk op papier uitgewerkt en uitvoerig met de ondernemer besproken.

Ambitieus team
In het goed te bereiken pand in Leerdam werkt het ambitieuze team van MB marketing aan inventieve maatwerksites, fraaie huisstijlen, slimme marketingacties, Adwords- campagnes, het bedenken van digitale nieuwsbrieven en nog veel meer. Elke dag werkt het team van MB marketing met veel passie aan kwalitatief goede marketing.

FOTO                          FOTO                          FOTO                          FOTO

Gratis belichting

De gratis ‘Marktanalyse & Plan van aanpak’ zijn een origineel lichtpunt naar succes. Heel specifiek wordt een bedrijfspositie onderzocht. Men krijgt snel scherp gesteld waar een bedrijf staat en welke marketing nodig is voor een prachtig mediadaglicht. Alles wordt in een overzichtelijk rapport persoonlijk toegelicht.

Meerdere bedrijven waren al enthousiast over de geheel vrijblijvende ‘Marktanalyse & Plan van aanpak’ van MB marketing in Leerdam. Deze gratis belichting liet al veel organisaties stralen.
————————————————————————————————————————————————————

Snippet:
Leerdam brengt naast het beste glas ook de beste marketing

Naast Leerdammer glas, brengt Leerdam ook de beste, meest verhelderende, marketing. MB marketing in Leerdam biedt passende marketing aan ondernemingen. Met een gratis ‘Marktanalyse & Plan van aanpak’ laat dit bureau elk bedrijf stralen.