Online PerfectView CRM : voor een optimaal klantenbeheer

Huh? Ben je naast dat je SEO-teksten schrijft en WordPress websites bouwt ook nog partner van het ingenieuze en gebruiksvriendelijke online PerfectView CRM-systeem?

Ja, hierover ben ik wel even wat uitleg aan je verschuldigd.
Bij het gebruik van het Customer Relationship Management systeem raakte ik zo enthousiast over de mogelijkheden en de zeer klantvriendelijke helpdesk en community, dat ik besloot om het zelf te gaan verkopen.

En zo raar is dat eigenlijk niet. Want als je eenmaal door mijn verhalende SEO-teksten en/of stijlvolle WordPress website (nieuwe) klanten krijgt, dan kun je deze klantcontacten maar beter zo warm mogelijk houden. Des te meer facturen ga je uiteindelijk vanuit het systeem sturen.


PerfectView CRM Online - meer klanten door warme contacten

Mijn service voor jou gaat dus nog een stapje verder!

De uitgebreide mogelijkheden van online PerfectView

Eigenlijk teveel om op te noemen: uitgebreide relatiekaarten met foto’s, verkoopkansen strak opvolgen, offreren en digitaal ondertekenen, eenvoudig en snel factureren, uitvoerige inzage in processen, specifieke selecties aanmaken, nieuwsbriefcampagnes versturen, afspraken meteen in je agenda, mailtjes automatisch opslaan bij relaties en zo kan ik nog wel even doorgaan.

In online PerfectView kan heel veel, het is AVG goed dichtgetimmerd en alle klantgegevens staan veilig opgeslagen in de Cloud. Hierdoor kun je nooit vertrouwelijke gegevens kwijtraken.


Perfectview CRM Online - maandelijks opzegbaar bij Mediastory

“Dat ik mailtjes met afspraken automatisch bij mijn coördinatoren in online PerfectView kan registreren is mij die € 10,- per maand al waard. Zo kan ik altijd bij elke coördinator zien wat er is afgesproken, mochten er toch nog onduidelijkheden ontstaan.”

PerfectView online - gebruiker Harry Bakker

Harry Bakker
Stichting The New Entrepreneur


Online PerfectView twee weken uitproberen?

Het CRM-systeem, dat voor de eerste vijf gebruikers maar € 10,- per maand kost, is ook nog eens twee weken gratis uit te proberen met een kosteloze online demo van een uur.
In dit uur krijg je van de klantvriendelijke en professionele online PerfectView helpdesk een inzage in de vele ins-en-outs.

Mocht je langer dan twee weken nodig hebben om na te gaan of dit CRM-systeem wat voor jouw bedrijf is, dan betaal je dus € 10,- per maand per gebruiker. Met de wetenschap dat je het elke maand heel gemakkelijk kunt opzeggen via mij. Je betaalt nooit voor niets.

Tijdens de testperiode en daarna kun je mij met vragen altijd bellen of mailen.
Ik ben heel benieuwd of het CRM-systeem online PerfectView van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw bedrijf.


Perfectview CRM Online - klanten onder de loep

Online PerfectView geheel vrijblijvend uitproberen

Nieuwsgierig geworden naar de CRM-mogelijkheden voor jouw bedrijf?
Vraag dan online PerfectView gratis twee weken bij mij aan met een gratis online demo!
Vul het onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Zeker, jouw gegevens komen vanuit dit formulier automatisch in mijn online PerfectView terecht. Ook wordt bij jouw gegevens meteen het kenmerk ‘Proefperiode’ aangemaakt voor een strakke opvolging. Laat online PerfectView voor je werken!