SEO-teksten voor vindbaarheid op internet

Met relevante, goed gestructureerde SEO-teksten en de belangrijkste SEO-factoren kun jij alle (nog te schrijven) pagina’s van je website beter vindbaar maken in Google. Beter vindbaar worden betekent meer klanten en omzet.

Krampachtige SEO

SEO-teksten - Mediastory Zwolle schrijft teksten voor betere vindbaarheidWil jij ook slimme SEO-teksten die een lezer aanzetten tot actie? Veel SEO-teksten zijn krampachtig geschreven en lijken qua tekst van de trap gevallen. Dit komt door de vele zoektermen, die in titels en teksten moeten terugkomen. De teksten worden wel goed gevonden, maar de actie blijft uit. Als SEO-teksten niet aanspreken, is alle moeite voor niets. And that’s where I come in!

Verhalende SEO-teksten

Door het toenemende SEO-belang (meer bedrijven die gevonden willen worden), verdwijnt het verhalende schrijven steeds verder naar de achtergrond. Het lekker lezen dus ook. Het zou mooi zijn als het allebei kan! Ik schrijf creatieve, prettig leesbare SEO-teksten, die ook nog eens aan alle huidige SEO-eisen voldoen.

Tekst met passie

Google kijkt steeds menselijker, waardoor goede content steeds belangrijker wordt. Goede content is tekst met passie. Met veel passie verwoord ik jouw passie. Ik volg alle SEO-ontwikkelingen op de voet en denk graag met je mee over beeld- en videomateriaal. Het plaatsen van foto’s en video wordt in de toekomst namelijk ook steeds belangrijker voor SEO.

Mijn hulp

Met de belangrijkste SEO-factoren in mijn achterhoofd schrijf ik vindbare en prettig leesbare teksten voor jouw site. Voordat ik ga schrijven, verdiep ik mij volledig in jouw bedrijf. Ik denk actief na over essentiële informatie voor jouw cliënten en hoe ik die informatie het beste kan verwoorden/overbrengen.

De ervaring van mijn klanten is dat ik, door mijn passie en toewijding, altijd meer doe dan er van mij wordt verwacht. Tot nu toe heb ik alleen maar positieve reacties gehad op mijn SEO-teksten.

SEO-teksten - Mediastory Zwolle schrijft teksten voor betere vindbaarheid


Heb jij SEO-teksten nodig en vind je bovenstaande een goed verhaal? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op en ontdek mijn grote schrijfpassie.


Mediastory
 schrijft verhalende SEO-teksten die aanspreken en aanzetten tot actie