SEO-proof én mooi verwoord

Je hebt het verhaal voor je website al aardig in je hoofd.
Maar hoe deel je dit logisch en duidelijk in voor je bezoekers?

Hoe zorg je dat je webteksten bijdragen aan de nodige online vindbaarheid, lekker weglezen en je bezoekers ook nog eens aanzetten tot actie?

Allemachtig, dat is nogal wat!
Ik help je heel graag.

Als verhalende SEO-tekstschrijver zorg ik ervoor dat mooi verhalend (mooi verwoord) en SEO-proof samengaan.


SEO proof én mooi verwoord-nog niet zo makkelijk

Tell me more, tell me more!

Samen gaan we hard aan de slag. Jij doet eerst je best om alles wat in je hoofd zit op papier, eh het liefst digitaal, te krijgen. En dat hoeft echt niet mooi.
Natuurlijk ga ik je daarbij helpen. Ik heb een aantal vragenlijsten met slimme, gerichte vragen. Jouw antwoorden lokken misschien nieuwe vragen uit. Dat is alleen maar mooi voor nog meer goede input. Ik bel je om alles te bespreken en ik denk actief met je mee.
Goed verwoorden begint met het goed luisteren naar jou.

Als alles, maar dan bedoel ik ook echt alles (lees: jouw waardevolle input) op mijn computer staat, dan begint voor mij het grote puzzelen. Yes, puzzelen, I like it!

De raderen in mijn hoofd beginnen op volle toeren te draaien.


SEO proof webteksten schrijven

SEO proof en mooi verwoord

You can see clearly now,
the rain has gone

Na een tijdje in afzondering te hebben geleefd en ik al mijn creativiteit (lees: talent) voor jouw site heb ingezet, presenteer ik jou voor elke pagina spraakmakende SEO-teksten.

Goed gestructureerde en overzichtelijke teksten met koppen en alinea’s waar jouw bezoekers met hun ogen ‘aan blijven hangen’. Ze krijgen zin om contact met je op te nemen, simpelweg omdat ze je nodig hebben.

Eerdere donkere wolken in je hoofd trekken weg en met mijn opzetje en mooi verwoorde teksten, zie jij de toekomst voor je bedrijf al helder voor je. Omdat al je pagina’s bovendien, door het verwerken van een slimme zoekterm en pakkende meta-omschrijving voor Google, SEO-proof zijn, gaan jouw bezoekers je ook sneller vinden.

“Ik wilde met mijn bedrijf een volgende stap zetten en daarbij hoort een nieuwe online look en de juiste en vindbare teksten. Daarmee heeft Berry mij ontzettend goed geholpen. Door zijn enthousiasme voor tekst staat mijn website nu als een huis.”

SEO proof webteksten - Rianne Seton is er blij mee

Rianne Seton
​SETONPRODUCTIES


De kosten van mooi verwoord én SEO-proof

Eigenlijk niks. Ik lever alleen maar geld op. Je krijgt na mijn hulp namelijk meer bezoekers die contact opnemen en klant worden.

Okay, je hebt eerst een kortstondig dipje op je bankrekening.
Ik heb namelijk een paginaprijs van € 85,- excl. BTW. Je hebt er dan meteen een zoektermenonderzoek bij, waarvan je later termen kunt gebruiken voor bijvoorbeeld blogs.

Man (of vrouw), wat heb ik zin om voor jou aan de slag te gaan!

Wil jij ook meer klanten door pakkende SEO-teksten en een goed zoektermenonderzoek?
Neem dan contact met me op. Dit kan door te bellen naar
06 145 12 773 of door hieronder je gegevens achter te laten.