Hier lees je wat ervaringen van klanten:


Mijn nieuwe site ziet er erg gaaf uit! Ik heb al erg leuke reacties over ontvangen.
Bedankt voor al je moeite Berry!
Edwin van Mierlo over Mediastory, tekstschrijver Zwolle Berry

Edwin van Mierlo
Edwin van Mierlo Licht en Geluid

‘Berry heeft prettig leesbare teksten met vindbaarheid voor mijn website geschreven.
Met Berry is het fijn samenwerken. Hij denkt altijd actief met me mee.

Erik Baart
Baart-DOET

Berry weet altijd rake teksten te schrijven. Met veel enthousiasme en passie helpt hij onze klanten aan de juiste teksten. Veel dank Berry.

Martijn Blaauw
MB – Bedrijfskundig Marketing Advies

Berry is een open en vriendelijk persoon, die woorden weet te geven aan hetgeen ik graag wil overbrengen aan ander. Hij schrijft duidelijk en concrete teksten die een weerspiegeling zijn van mij. Teksten die kort en bondig zijn en de kern weten te raken.

Leonie Hendriks –Walgemoet
Lach & Geniet kindercoaching

Berry verrast me elke keer met zijn invalshoek. Hij kan werkelijk door een andere bril kijken en vanuit een andere bril schrijven. Hij is kundig in zijn vak, denkt graag met je mee en is optimistisch. Dit zie je terug in zijn schrijfwerk. Daarnaast is hij oprecht en eerlijk. Kortom een fijne vent om mee samen te werken!

Marieke Franken
De Creatieve ? Teamcoach

“Door de SEO-proof webteksten is mijn website veel overzichtelijker geworden. Na het verwerken van zoektermen is mijn site nu ook veel beter vindbaar. Super bedankt voor je hulp Berry.

Mirjam Groot Jebbink
Hartmelodie

Berry heeft de teksten voor mijn nieuwe website geschreven, hij heeft daarmee de vindbaarheid van mijn site verbeterd. Hij is erg behulpzaam en weet mijn vak prima te verwoorden. Hij komt ook met goede ideeën en aanbevelingen. Een fijn persoon om mee samen te werken.

Hans van Voorst
Hans van Voorst fotografie

Naast het bouwen van een prachtige site heeft Berry ook pakkende teksten voor mijn pagina’s geschreven.
Ik waardeer Berry’s persoonlijke aandacht en behulpzaamheid enorm. Met doorverwijzingen en andere slimme acties doet hij extra dingen voor vindbaarheid.
Ik ben superblij met het resultaat.

Fiona de Jong – Kiers
Kindercoach Fiona

Berry helpt me regelmatig met het SEO-proof maken van mijn teksten. Zijn specialisatie maakt mijn teksten online beter vindbaar. Dat kan voor klanten die verkopen als doel hebben, heel belangrijk zijn.
Ik ben heel tevreden over zijn deskundigheid en snelheid.

Karin Boer
buro Boer

Berry heeft voor mij prachtige teksten geschreven. Berry heeft hierbij pakkende en sprekende woorden gebruikt die zeker blijven hangen bij de klant!

Nancy Hospers
Zorgmanager

Berry heeft voor WERK EN U een nieuwe website ontworpen, met een frisse en een overzichtelijke uitstraling.
De teksten zijn nu pakkend en prettig leesbaar.
Berry is erg betrokken bij zijn werk en maakt de website zo, dat deze ook echt bij het bedrijf past. Het resultaat is prachtig en ik ben daar erg blij mee. Daarnaast verliep de samenwerking goed. Afspraak is afspraak en duidelijke communicatie. Berry, bedankt!

Nanda Dolman-Hes
​WERK EN U

Berry werkt zeer professioneel, snel, correct en denkt met je mee wat het beste is voor jouw website. Zeker een aanrader!

Bianca Tonen
Praktijk voor Rust en Gezondheid