Mijn hele leven ben ik al bezig met schrijven. Veel gevoel en beleving heb ik gevangen in woorden. Met het schrijven van gedichtenbundels en verhalen, is mijn liefde voor het schrijven steeds verder uitgegroeid.

Gedichtenbundels
Tekstschrijver-Zwolle-Berry ten HovenVanaf de geboorte van mijn zoon Noah in 2008 is het schrijven echt serieus geworden. Alle gevoelens en grappige momenten van het prille vaderschap moesten verwoord in een gedichtenbundel. Deze
bundel met veertig gedichten heb ik ‘Mijn liefde voor jou’ genoemd. Door de grote herkenbaarheid, is de bundel vaak als kraamcadeau gegeven.
In 2013 verscheen ‘Van hart tot hart’, een gedichtenbundel met twintig vrolijke en twintig trieste gedichten over uiteenlopende gebeurtenissen in een mensenleven.
Hetzelfde jaar kwam ‘Lieverdje’ uit, een bundel over het ziekteproces van mijn zoon. De opbrengst van de bundel gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds.
In 2014 heb ik samen met fotograaf Pedro Sluiter de site ‘FotogedichtenZwolle’ gehad, waarbij ik gedichten maakte bij het nieuws dat hij fotografeerde.

Verhalen
De afgelopen tijd heb ik mij toegelegd op het schrijven van verhalen.
In 2015 is mijn kindervoorleesboek Gijs en Guusje uitgebracht. Gijs en Guusje zijn een grappige tweeling van vier. Met hun papa en mama maken ze veel leuke dingen mee. De herkenbare belevenissen van het tweetal staan vol spraakverwarring en kinderlijke verzinsels. Elk verhaal wordt tot leven gebracht met een zeer fraaie schets. Momenteel werk ik aan een fantasieverhaal en een raadselboek.

Meer informatie over mijn verhalen en gedichten vind je op www.berrytenhoven.nl.

Zakelijk schrijven
Mijn passie voor het schrijven was zo groot geworden dat ik in 2015 besloot om ondernemers te helpen met het treffend verwoorden van hun passie.
Tijdens een communicatieve functie heb ik hiervoor de opleidingen Nederlands en Copywriter succesvol afgerond. Als woordkunstenaar ben ik altijd bezig met de Nederlandse taal. Ook verdiep ik mij in social media en internetmarketing. Op alle teksten die ik schreef, heb ik alleen maar goede reacties gehad. Met mijn tomeloze schrijfpassie maak ik (potentiële) klanten enthousiast.

Persberichten en SEO-teksten schrijven zijn mijn specialismen. Daarnaast kun je me ook inhuren voor het schrijven van jaarverslagen, commerciële teksten, artikelen en achtergrondverhalen . Ik schrijf, herschrijf en puzzel net zolang totdat het naar mijn idee niet beter kan. Neem gerust contact met me op.