Consumentenmarketing met impact

Kost het posten op social media jou als lokale ondernemer veel tijd?
Wil jij 100% zekerheid dat je op elk gewenst moment een grote groep consumenten bereikt?

Maak dan kennis met de nieuwste manier van consumentenmarketing. Lokale marketing waarmee je doelgericht en AVG-proof communiceert met veel consumenten. Zo kun jij weer opboksen tegen de online giganten. Een boost voor je klantenbestand en omzet!


Consumentenmarketing
consumentenmarketing-lokale marketingConsumentenmarketing met impact


Consumentenmarketing met veel effect en weinig moeite

Of je nou restauranteigenaar, winkelier, producent of dienstverlener bent, je wilt zoveel mogelijk bezig zijn met je mooie vak. Je bent je bedrijf niet gestart om urenlang achter een computer te zitten voor allerlei marketingactiviteiten.

Hoe zou het voor je zijn als je onbeperkt, en in een handomdraai, fraaie landingspagina’s, vouchers en coupons kunt maken, die je met een druk op de knop verstuurt via Telegram, WhatsApp en al je social mediakanalen? 

Via de communicatiekanalen zien fans meteen je persoonlijke bericht op hun mobiel verschijnen, waardoor ze direct naar je toekomen. Dat is nog eens gerichte consumentenmarketing!

Online vindbaar met exclusieve content

De ontwikkelaars van het platform zijn vriendjes met Google en zorgen ervoor dat jouw landingspagina’s online goed gevonden worden.
Door deze slimme consumentenmarketing wordt je eigen website en/of webshop ook steeds beter gevonden doordat je continu vanaf promotie- en contactpagina’s naar je website en/of webshop verwijst.

Omdat je steeds leuke pagina’s met foto’s (video’s) op je Facebook boost, krijg je snel meer volgers. Alleen je volgers zien je nieuws- en promotieacties. Nu worden advertenties van concurrenten aan jouw klanten getoond op basis van sleutelwoorden in je eigen berichten. Zo kapen grote online giganten met slinkse consumentenmarketing je klanten dus weg.

Consumentenmarketing met OFC

Dit online marketingplatform is speciaal ontwikkeld voor de lokale middenstand die moet opboksen tegen het grote online geweld. Het is een manier van consumentenmarketing die lokaal kopen stimuleert en de leegstand terugdringt.

Veel consumentenmarketing voor weinig

Een marketingbureau inhuren en/of adverteren is vrij duur. Ook ben je dan nog steeds best druk met overleggen over wat precies de bedoeling is. Met dit slimme platform heb je de regie in eigen hand en betaal je slechts € 200,- per maand. Dit is inclusief marketingondersteuning.
De eerste maand betaal je € 500,- extra voor de opstart maar daar krijg je dan ook veel voor:

  • Inrichting van je backend
  • Opzetten van communicatiekanalen
  • Koppeling met Google Maps en Facebook
  • Scholing van een trainingsbureau
  • Opzetten en klaarzetten van acties (door een SEO-tekstschrijver)

Inmiddels is deze consumentenmarketing een groot succes in het midden van het land en Friesland.

Boek nu een gratis online demo!

Mijn agenda loopt snel vol, maar ik ben qua tijd gelukkig heel flexibel.
Ik begrijp dat je overdag druk bent en daarom kun je ook in de avonduren of op een ander rustig moment met mij een demo inplannen. In een kwartier tijd krijg je al een goede indruk van het zeer gebruiksvriendelijke platform en ben jij ook klaar voor next level consumentenmarketing.

Boek via onderstaand formulier de gratis demo.