Marketingbureau MB maakt dromen waar
Mogen we jouw (Nieuwjaars)droom ook uit laten komen?

Samen met jouw expertise en onze jarenlange marketingervaring, maakt Marketingbureau MB ook jouw ondernemersdroom waar. We zoeken (en vinden) unieke kansen in de markt en gebruiken jouw sterktes om de wensen van je doelgroep te vervullen.

Analyse en plan
Na een grondige bedrijfsanalyse brengen wij uitgangspunten helder en gestructureerd in beeld. We stellen een uitgebreid marketingplan op met doelgerichte oplossingen en gaan samen met jou aan de slag om jouw bedrijf succesvol te maken. Met onze bedrijfskundige achtergrond en marketingpassie, maakt Marketingbureau MB ook jouw ondernemersdroom waar.

Diensten
Marketingbureau MB biedt veel verschillende diensten aan. In hoofdlijnen zijn ze, op volgorde van ons marketingplan, te verdelen in :

Focusbepaling
Aan de hand van succesfactoren en de juiste keuzes worden de kansen voor jouw onderneming blootgelegd.

Marktbenadering
Op het juiste moment worden gedegen marketinginstrumenten ingezet. Denk hierbij aan een uniforme huisstijl, een website volgens de hedendaagse normen, de inzet van social media en het bedenken van een digitale nieuwsbrief.

Structurele marketingondersteuning
Marketinginstrumenten en -middelen worden maximaal ingezet en periodiek gemeten.
Indien nodig wordt er meteen bijgestuurd.

In een gratis ‘Marktanalyse & Plan van aanpak’ komen bovenstaande stappen uitvoerig aan de orde. Klik hier om over alle diensten van Marketingbureau MB te lezen.

Team van experts
Op de ‘centimeter’ nauwkeurig zorgen wij voor het gewenste maatwerk. Maatwerk is heel persoonlijk. Iedere onderneming is anders en verdient een andere marktbenadering. De bedrijfskundige marketingexperts van Marketingbureau MB halen met hun passie eruit wat erin zit en bij ons is the sky not the limit!

FOTO                         FOTO                         FOTO                         FOTO

Waardevol cadeau van ons marketingbureau
Als marketingbureau geven wij je graag iets waardevols cadeau. Met een gratis ‘Marktanalyse & Plan van aanpak’ krijg je een duidelijk beeld van hoe het er, marketingtechnisch, met je bedrijf voor staat. Voor veel ondernemers was dit een geweldige eyeopener. Alle plus- en aandachtspunten worden in een overzichtelijk rapport gepresenteerd en persoonlijk toegelicht.

Meld je gerust bij ons marketingbureau aan voor een gratis en vrijblijvende
‘Marktanalyse & Plan van aanpak’.
————————————————————————————————————————————————————

Snippet:
Marketingbureau MB maakt dromen waar
Marketingbureau MB heeft met zijn jarenlange marketingervaring de kennis om jouw ondernemersdroom waar te maken. Met onze ‘Marktanalyse & Plan van aanpak’ brengen we jouw (Nieuwjaars)droom gratis in kaart.