——————————————————–PERSBERICHT——————————————————————————–

Meerwaarde creatief denken voor ondernemers

ZWIJNDRECHT – Trainer Marieke Franken geeft op 10 november a.s. weer een workshop Creatief denken. Voor iedere ondernemer is dit een waardevolle tool.

Om je te onderscheiden (van de concurrent) is creatief denken voor elke ondernemer van groot belang. Door bepaalde zaken net iets anders te benaderen, kun je een grote(re) eigen stempel drukken. Anders kijken, zorgt voor een andere, vaak betere, oplossing. Hoe je denkt en kijkt bepaalt, wat je uit je onderneming haalt.

Marieke laat mensen ervaren hoe het is om in hun kracht te staan. Ze zet het creatieve denkproces in gang en helpt, op een doelbewuste manier, bij het behalen van ambities. In de zeer interactieve workshop ontdek je vastgeroeste patronen en leer je ‘out of the box’ te denken. Na de workshop kun je creatief omgaan met veranderingen die op je (ondernemers-) pad komen. Je staat na afloop gewoon een stuk steviger in je schoenen, waardoor je jóuw pad vol vertrouwen kunt bewandelen.

De reacties op de workshop zijn lovend: “Je krijgt veel praktische oefeningen en het is helemaal niet lastig of zweverig.” “Echt een eyeopener; een goede manier om tot inzichten te komen met betrekking tot mijn eigen denkpatronen.”

Om iedereen optimaal aandacht te geven, wordt de workshop gegeven in een kleine groep. De workshop is op 10 november van 13.00 uur tot 17.00 uur in Hendrik Ido Ambacht. Kijk voor meer informatie op http://mariekefranken.nl/agenda.

—————————————————EINDE PERSBERICHT—————————————————————————

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie: Marieke Franken, 06-52004256.

Foto’s en achtergrondinformatie mogen van de website afgehaald worden: www.mariekefranken.nl