PERSBERICHT

Hilde Reurink opent op 16 november (je hart) met haar webshop Leuks aan de muur

Zwolle – Vanaf maandag 16 november kun je bij de webshop Leuks aan de muur eigenzinnige, hippe en unieke schilderijen kopen. Echt eens iets anders voor je woon-, baby- of kinderkamermuur.

Wat de schilderijen van Hilde zo speciaal maakt, is de persoonlijke touch. Hartenwensen van moeders worden in baby- en kinderschilderijen gerealiseerd. Dierbare momenten uit het leven worden in tastbare herinneringen vastgelegd. De kleurrijke persoonlijke noot van illustrator Hilde Reurink tovert een grote glimlach op ieders gezicht. Ook met het slechtste herfstweer word je er zomers vrolijk van.

Om de officiële opening van de website te vieren, zijn er twee weken lang, van 16 november tot en met 27 november, aantrekkelijke acties. Zo krijg je 10% korting op de eerste bestelling en het tweede schilderij voor de helft van de prijs. Ook kun je in de actieweken een leuk idee voor een schilderij met jou en je kind(eren) sturen. Het leukste idee wordt werkelijkheid en als cadeau aan de bedenker geschonken.

Hip hoeft niet duur te zijn. Schilderijen zijn al vanaf € 29,95 te koop.
Door je eigen inbreng (foto) heb je altijd een schilderij dat niemand anders heeft hangen. Kortom, bij Leuks aan de muur koop je een schilderij van onbetaalbare waarde voor een zeer betaalbare prijs.

Schilderijen worden kosteloos verzonden en vaak al binnen een week geleverd. De geboorteschilderijen zijn een zeer origineel kraamcadeau. Naast geboorteschilderijen, kinderportretten en educatieve kinderkamerkunst, vind je in de webshop ook quotes en gedichten op canvas.

Hilde Reurink is illustrator en grafisch ontwerper. Naast schilderijen en wenskaarten ontwerpt ze ook promotiemateriaal voor ondernemers. Haar illustratieve ontwerpen zijn een mix van tekeningen, foto’s en (handgeschreven) typografie.

Neem gerust contact met haar op:
www.leuksaandemuur.nl
info@leuksaandemuur.nl
06-10224946
facebook.com/leuksaandemuur
——————————————————————————————————–
Noot voor de redactie:
Neem voor aanvullende informatie contact op met
Hilde Reurink
06-10224946
info@leuksaandemuur.nl

Foto’s en informatie mogen van de website www.leuksaandemuur.nl worden gehaald.