Wil jij ook eens goed in de media komen met jouw bedrijf? Ik denk actief met je mee over jouw nieuwswaarde en help je met het vinden van de perfecte invalshoek. Daarna schrijf ik een helder en overzichtelijk persbericht dat voldoet aan alle voorwaarden. Een persbericht dat redacties en natuurlijk (jouw) potentiele klanten aanspreekt.

Veel aandacht in korte tijd

Eerlijk gezegd kan ik plaatsing niet garanderen. Tot nu toe zijn wel al mijn persberichten geplaatst. Als je bedenkt dat de zekerheid van een advertentie honderden euro’s kost, is een persbericht het proberen waard. Met een persbericht kun je in een korte tijd heel veel mensen bereiken.

10 belangrijke redactieadressen

Het opzoeken van redactieadressen kost veel tijd. Tijd die je beter aan je bedrijf kunt besteden. Daarom lever ik 10 redactieadressen tegen een scherpe meerprijs aan.

Kosten

Het schrijven van een persbericht en een lijst met 10 belangrijke redactieadressen kost € 90,- (excl. 21% BTW).

Mag ik voor jou aan de slag of heb je nog vragen? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Fout: Contact formulier niet gevonden.