Wil jij ook eens goed in de media komen met jouw bedrijf? Ik denk actief met je mee over jouw nieuwswaarde en help je met het vinden van de perfecte invalshoek. Daarna schrijf ik een helder en overzichtelijk persbericht dat voldoet aan alle voorwaarden. Een persbericht dat redacties en natuurlijk (jouw) potentiele klanten aanspreekt.

Veel aandacht in korte tijd

Eerlijk gezegd kan ik plaatsing niet garanderen. Tot nu toe zijn wel al mijn persberichten geplaatst. Als je bedenkt dat de zekerheid van een advertentie honderden euro’s kost, is een persbericht het proberen waard. Met een persbericht kun je in een korte tijd heel veel mensen bereiken.

Verzenden naar 10 redacties

Het opzoeken en verzenden naar redacties kost veel tijd. Tijd die je beter aan je bedrijf kunt besteden. Daarom verzend ik jouw persbericht naar 10 redacties tegen een scherpe meerprijs.

Kosten

Het schrijven van een persbericht en het versturen ervan naar 10 belangrijke redacties kost € 120,- (excl. 21% BTW).

Mag ik voor jou aan de slag of heb je nog vragen? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op

Fout: Contact formulier niet gevonden.