Als specialist in SEO-schrijven bied ik deze maand de Website-check-up aan. Door de check worden jouw pagina’s beter gevonden en krijg je meer (potentiële) klanten naar je website!

De Website-check-up bestaat uit:

– De perfecte zoekterm voor een pagina nagaan (hierop word je in Google beter gevonden)

Seo-check-up van MediastoryWaar zoekt jouw potentiële klant op? Ik check waar veel op gezocht wordt en hoe hoog de concurrentie op die zoekterm is. Deze term laat ik op een slimme en onopvallende manier terugkomen op jouw pagina. Na de check-up kom je op korte termijn sneller in beeld op internet.

– SEO-factoren toevoegen aan de pagina (hierdoor word je in Google beter gevonden)

Jouw lezer (potentiële klant) surft naar je concurrent als jouw informatie uit een grote brij tekst bestaat. Overzicht is essentieel. Dit geldt niet alleen voor je bezoeker maar ook voor de vindbaarheid in Google. Het is daarom belangrijk om alinea’s niet te lang te maken en te voorzien van een kop (met af en toe de zoekterm). Ik zorg ervoor dat de teksten op jouw pagina voor 100% geoptimaliseerd worden en aan alle huidige SEO-eisen voldoen.

– En de pagina volledig redigeren op taal (voor een foutloze pagina)

Je wordt toch iets minder serieus genomen als jouw teksten taalfouten bevatten. Daarom zorg ik ervoor dat je met een gerust hart naar je site kunt verwijzen en dat jouw bezoekers geen taalfouten zullen tegenkomen.

Nou denk je, dat zal wel aardig wat gaan kosten, maar dat valt dus reuze mee.
Voor de Website-check-up van één pagina reken ik namelijk maar € 38,- (excl. 21% BTW). 

Website-check-up voorbeeld

Ik geef je graag nog even een voorbeeld van een Website-check-up. Voor muziektherapeut Mirjam Groot Jebbink van Hartmelodie schreef ik eerder een overzichtelijk artikel en een LinkedIn-samenvatting. Ik mocht ook een Website-check-up doen voor tien pagina’s van haar site.

Dit was haar homepagina voor mijn check-up:

SEO-check-up voor meer klanten
Bekijk zelf hoe haar homepagina er nu uitziet: www.hartmelodie.nl.

Omdat ik zelf haar teksten erop mocht zetten, heb ik ook nog extra dingen gedaan, zoals de zoekterm achter haar foto’s in de Alt-tekst, de onderschriften bij de foto’s en de interne en externe links verzorgen.

Contact

Wil jij ook meer klanten en omzet? Mag ik jou ook helpen met het foutloos en beter vindbaar maken van jouw websiteteksten? Neem dan contact op. Je mag me alvast jouw site en de betreffende pagina’s voor jouw Website-check-up mailen. Dan kom ik daar zo spoedig mogelijk op terug. Ik kijk ernaar uit om met je teksten aan de slag te gaan.