——————————————————–PERSBERICHT——————————————————————————–

Zwolse ondernemers bieden marketing-EHBO

ZWOLLE – Rik Tangerman en Henriët Veen van ZZP Website Zwolle verlenen Eerste Hulp Bij Ondernemen op het gebied van marketing. Elke tweede maandag van de maand, om klokslag 11.00 uur, komen zij met geïnteresseerde ZZP’ers online bij elkaar op het Internetwerk. Via een live-videogroepsverbinding, helpen ze ondernemers op weg in de vaak onbekende marketingwereld.

Thuis, onder het genot van een eigen kop koffie, kunnen deelnemers dus vanachter hun computer meepraten over interessante onderwerpen. Men ziet en spreekt elkaar dus zonder reistijd en -kosten. Het enige dat nodig is: een computer met een webcam en microfoon én een Google-account. Tijdens een sessie verduidelijkt Rik het één en ander op zijn scherm. ‘Het Internetwerk onderscheidt zich van andere marketinginfo door de hoge interactieve betrokkenheid’, aldus Rik.

Ondernemers, en vooral starters, kunnen wel wat marketinghulp gebruiken. Een vakopleiding biedt meestal geen marketing aan en met alleen een website en visitekaartjes bereik je niet het gewenste resultaat. Elke ZZP’er in Nederland kan deelnemen aan het Internetwerk. Meer informatie is te vinden op de site www.zzpwebsitezwolle.nl.

—————————————————EINDE PERSBERICHT—————————————————————————

Noot voor de redactie
Voor meer informatie: Rik Tangerman, 06 83 32 02 64

Link naar de pagina: www.franq.nl/zzp-internetwerk-zwolle-11-januari-2016/?

Fotobijschrift
Foto is gemaakt door Rik Tangerman en kan rechtenvrij door de redactie worden gebruikt.